Nagellak van & Other Stories voor de zomer

Nagellak & Other Stories review 2Ik hou wel van een lakje op zijn tijd. Wit, zandkleurig, zwart of rood: allemaal kleuren die je wel in mijn badkamerkast tegenkomt. Sinds dit voorjaar is daar een mooie terrakleur bijgekomen.

Essie reken ik wel tot een van mijn favoriete merken, evenals de nagellak van OPI. Maar ben je eens op zoek naar wat anders, dan zijn de lakjes van & Other Stories zeker een optie!

2 lijnen nagellak

Ik ontdekte de nagellak van dit merk in 2016 en heb sindsdien al best wat kleuren van ze gehad. Ik vind ze vooral leuk omdat ze net iets andere kleuren hebben dan de standaardmerken.Nagellak & Other Stories detail 2De standaard nagellak van dit merk kost 7 euro, daarnaast hebben ze een 2e lijn van het Paris Atelier. Nagellak uit deze lijn kost 9 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur.

Vieux Rose

De kleur die ik uitkoos heet Vieux Rose en heeft een terracotta-achtige kleur. Ik vind hem erg mooi uitpakken en ook stevig. Naar eigen zeggen is het een long lasting nagellak en naar mijn mening klopt dat wel.

Meestal pas ik niet alleen een basecoat en twee lagen gekleurde nagellak aan, maar ook nog een topcoat met een gelachtige finish. Dat was bij deze haast niet nodig: de lak bleef zeker 5 dagen erg goed zitten.Nagellak & Other Stories detail

Goede dekking

Ook belangrijk vind ik de dekking van een kleur. Stel nu dat je een keer snel je nagels wil lakken, dan is het fijn als je er niet te veel moeite voor hoeft te doen.

Ook in dat opzicht stelt de Paris Atelier-kleur niet teleur. Met 1 laagje is de kleur al dekkend aan te brengen. Laat die mooie zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

Foto’s: By Françoise Blog.

5 gedachtes over “Nagellak van & Other Stories voor de zomer

  1. Mooie kleur! Ik vind het ook prettig als je niet te veel lagen moet aanbrengen om de nagellak dekkend te krijgen. En goed om weten dat je bij deze geen toplaag hoeft aan te brengen. Zelf breng ik ook minstens 4 lagen aan: basislaag, 2 lagen kleur, toplaag … das een heel werkje, vooral omdat het wat duurt eer de lagen voldoende droog zijn alvorens je de volgende laag kan aanbrengen.
    Goede tip!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.