6 leuke winkels in Den Bosch

Daily PoetryWie aan Den Bosch denkt, denkt aan Bossche bollen en Brabantse gezelligheid. En je hebt er ook heel wat leuke winkels voor een gezellig dagje weg. 6 tips voor een leuke citytrip.

Den Bosch heeft een heel leuk centrum met gezellige winkels die je niet overal tegen komt. En dat vind ik een enorm pluspunt, aangezien het aanbod in de gemiddelde winkelstraat voor mijn gevoel steeds monotoner wordt.

Daily Poetry

Daily Poetry is volgens eigenaren Britt en Sander ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. In deze lifestylewinkel verzamelen ze naar eigen zeggen alles wat ze mooi vinden en waarin ze geloven.Daily Poetry Den BoschDaily Poetry is ruim opgezet met overal wel een leuk hoekje waar weer wat nieuws is te zien. Kortom, je bent hier niet snel uitgekeken. Heel fijn!

Mister Design

Aan de rand van het centrum van Den Bosch vind je Mister Design, een walhalla voor iedereen die van mooie, exclusieve meubels houdt. Eigenlijk is het een webshop, maar hier heb je de kans om meubels van dichtbij te zien en mooie accessoires te kopen. Mister Design Den BoschDe winkel van Mister Design is gevestigd in een oude garage, wat bijzondere contrasten oplevert. Een aanrader!

Wanderwood

Wie van naturelle tinten en een Bohemien sfeer houdt, is bij het superleuke Wanderwood zeker aan het juiste adres. Planten, mode en interieur samen onder 1 dak, need I say more? Wanderwood Den Bosch buitenzijdeAlle producten zijn gemaakt van natuurlijke, biologische of gerecyclede  materialen. En dat ook nog eens voor hele leuke en schappelijke prijzen in een van de mooiste en gezelligste straatjes van Den Bosch, de Snellestraat. Wanderwood binnenzijde

Conceptstore 21

Een andere mooie winkel in de Snellestraat is Conceptstore 21. De winkel is niet groot, maar zeker een bezoekje waard. Hier koop je mooie kaarten, leuke vaasjes of een mooie kandelaar.

Koekwaus

Een heel ander soort winkel is Koekwaus. Gezellige roze muren verwelkomen je zodra je deze winkel binnenstapt. Ik wilde meteen alles hebben wat ze hier verkopen. Koekwaus Den Bosch Ook deze winkel is weer een totaalbeleving. Je kunt er leuke kleding kopen, siereaden, tassen, woonaccessoires… Bij Koekwaus zijn ze van alle markten thuis!Koekwaus overzichtsfoto Den Bosch

Oerwoud

Oerwoud is volgens eigen zeggen de groenste winkel van Den Bosch. Je kunt hier terecht voor planten voor binnen en buiten, boeken over planten en zaadjes. Ook worden er workshops gegeven.

Ik vind het een erg leuk concept en zou – als ik er in de buurt zou wonen – zeker regelmatig even binnen lopen om een plant te kopen en een smoothiebowl in het café te bestellen.

Snellestraat Den Bosch
De Snellestraat in Den Bosch.

Leuke eetadresjes

En heb je na al dat winkelen nu zin in wat lekkers, neem dan vooral een kijkje bij Restaurant Pompen & Verlouw (in een oude garage) of het restaurant in de oude Verkadefabriek. Kun je daarna meteen nog een filmpje pakken in de naastgelegen bioscoop. Laat je weten hoe het was?

Foto’s: By Françoise Blog. 

7 gedachtes over “6 leuke winkels in Den Bosch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.