9 bijzondere woonwinkels die je echt een keer moet bezoeken

Overzichtsfoto LoftBen je op zoek naar een origineel item voor in je huis? Of wil je een keer inspiratie opdoen? In een van deze bijzondere woonwinkels kom je ogen tekort.

Loft – Zwolle, Arnhem en Apeldoorn

Loft mag je zeker niet overslaan tijdens een bezoek aan Zwolle, Arnhem of Apeldoorn. Ik vind vooral de combinatie die ze aanbieden zo leuk. Kleding, meubels, sieraden en woonaccessoires; bij Loft verkopen ze het allemaal.Loft Arnhem woonwinkelDe winkels in Zwolle en Apeldoorn moet ik zelf nog een keer bezoeken, in de winkel in Arnhem ben ik inmiddels meerdere keren geweest.

Meijer+Floor – Arnhem

Een hele mooie winkel in Arnhem. Je raakt hier niet snel uitgekeken en voor een goed advies ben je hier ook zeker aan het juiste adres.Meijer+Floor Arnhem woonwinkelMeijer+Floor verkoopt merken als Tonone, Fermob, Hay en Pastoe. Naast meubels en vloerkleden vind je hier ook leuke woonaccessoires.

The Fine Store – Den Haag

The Fine Store is een pareltje net buiten het centrum van Den Haag. De winkel zat lange tijd in het Haagse Zeeheldenkwartier, maar is inmiddels verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie.The Fine Store Den HaagLiefhebbers van Scandinavisch design zullen hier zeker aan hun trekken komen.

Mister Design – Den Bosch

Aan de rand van het centrum van Den Bosch vind je Mister Design, een walhalla voor iedereen die van mooie, exclusieve meubels houdt. Eigenlijk is het een webshop, maar hier heb je de kans om meubels van dichtbij te zien en mooie accessoires te kopen.Mister Design Den BoschDe winkel van Mister Design is gevestigd in een oude garage, wat bijzondere contrasten oplevert. Een aanrader!

Wanderwood – Den Bosch

Wie van naturelle tinten en een Bohemien sfeer houdt, is bij het superleuke Wanderwood zeker aan het juiste adres. Planten, mode en interieur samen onder 1 dak, need I say more?Wanderwood binnenzijdeAlle producten zijn gemaakt van natuurlijke, biologische of gerecyclede  materialen. En dat ook nog eens voor hele leuke en schappelijke prijzen in een van de mooiste en gezelligste straatjes van Den Bosch, de Snellestraat.

BMK Interieurs – Middelburg

Mijn laatste vondst, tijdens een lang weekend Zeeland. Een hele mooie winkel in het centrum van Middelburg met de mooiste merken.BMK Interieurs MiddelburgBMK Interieurs verkoopt producten van onder andere Madam Stoltz, Nordal, HKLiving, House Doctor en Dutch Bone.

Home Stock – meerdere steden

Home Stock is dé winkel als je van kleurrijke en opvallende interieurs houdt. Hier koop je apen- en palmenlampen, gouden biggetjes, fluwelen kussens in alle kleuren en dat ene bijzondere behang. Home Stock RotterdamOoit begonnen met een pop-up store in Haarlem, inmiddels is het een keten met vestigingen in onder andere Rotterdam en Utrecht.

Foto’s: By Françoise Blog. 

2 gedachtes over “9 bijzondere woonwinkels die je echt een keer moet bezoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.