Feestelijke high tea met Zuster Evie

Zuster Evie overzichtsfoto productenBen jij nog op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen? Dan zijn de producten van Zuster Evie misschien wel wat voor jou. Dit is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters die vanuit huis nog op de ouderwetse manier lekkernijen maken.

Door Bloggers and Brands werd ik eind oktober uitgenodigd voor een high tea met een demonstratie van theesommelier Karin Samman en de bijzondere producten van Zuster Evie.

‘Sisterhood’

Bij de term ‘zuster’ denk je in eerste instantie misschien aan nonnen, maar niets is minder waar. Bij Zuster Evie draait het meer om een ‘sisterhood’. Vrouwen – maar inmiddels ook een man – die elkaar supporten en helpen.producten van zuster evieZuster Evie werd in 2014 opgericht door Eline Tromp-Vrielink, inmiddels bestaat het team uit 3 vaste medewerkers. Het eerste product van Zuster Evie was de Hemelse hangop; ambachtelijk bereide hangop voorzien van een inspirational quote.

Meer dan 40 locaties

Het assortiment is door de jaren heen flink gegroeid, evenals het aantal zusters. Inmiddels telt Zuster Evie meer dan 40 franchiseneemsters in heel Nederland, is er een eigen groothandel en een Sisterschool.

hakhoning zuster evie

Het idee is dat de aangesloten zusters de producten zelf thuis maken, op het moment dat het hun uitkomt. Hierdoor kunnen ze tegelijkertijd een eigen bedrijf hebben en de zorg voor bijvoorbeeld een gezin of anderen op zich nemen. Zuster Evie kent daarom geen afzetverplichting.

Gevaarlijk heerlijke fudge

Tijdens de high tea bij Bloggers and Brands konden we verschillende producten uitproberen, zoals de hakhoning in 2 smaken (anijs en sinaasappel) en gevaarlijk lekkere fudge.  thee high teaHet leuke is dat alle producten betaalbaar en lokaal zijn, dus er zit altijd een leuk cadeautje tussen. Zoals toverthee, of kant-en-klare mixen om zelf speculaas of ouderwets lekkere chocolademelk te maken.

detail high teaDe verschillende soorten thee die door Karin van Santhee werden geserveerd, pasten erg goed bij de producten van Zuster Evie en de rest van de door Bloggers and Brands verzorgde high tea.

Theeschenken SantheeAl met al was het zeker een geslaagde middag, waarbij ik niet alleen een superleuk concept heb leren kennen, maar ook meer over theesoorten en theezetten te weten ben gekomen.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Een gedachte over “Feestelijke high tea met Zuster Evie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.