Review Wilkinson Sword Intuition Complete

Wilkinson Intuition Complete openingsfoto

Een tijdje geleden ontving ik het nieuwste scheermes van Wilkinson Sword: de Intuition Complete. Speciaal voor vrouwen, met maar liefst 5 mesjes. Zodat gladde benen en oksels nu nog makkelijker voor elkaar zijn te krijgen.

Na 100 jaar zwaarden en pistolen te hebben gemaakt, startte Wilkonson Sword (daar komt dus de naam vandaan) in 1898 voor het eerste met de productie van scheermesjes. Eerst alleen voor mannen, pas in 1994 introduceerde het merk het eerste scheermesjessysteem speciaal voor vrouwen.

Na de ‘lady protector’ zat het bedrijf niet stil en inmiddels biedt Wilkinson Sword meerdere systemen aan voor zowel mannen als vrouwen. Sinds kort heeft de familie een nieuw lid: de Intuition Complete.Wilkinson Sword Intuition Complete voorbeeld

5 scheermesjes

De Intuition Complete is een scheermesjessysteem met maar liefst 5 mesjes, waardoor je nog makkelijker op moeilijke plekjes komt. Zo ben je snel (en veilig) klaar voor de zomer! Omdat ik het altijd leuk vind om nieuwe producten uit te proberen, testte ik de Intuition Complete uit.Wilkinson Sword nieuw scheermesZelf vond ik het verlengstuk erg fijn en stevig in de hand liggen, echt een pluspunt. En ook het scheermes doet zeker wat het moet doen. En ook blijven de mesjes lang scherp, waardoor je er vaak mee kunt scheren. Echt een aanrader! Als enige minpunt zou ik kunnen noemen dat er geen ingebouwde gelkussentjes omheen zitten.Wilkinson Sword liggende fotoJe moet dus wel losse scheerschuim in huis hebben. Maar een goede scheergel werkt wel verzorgend, wat natuurlijk ook fijn is.

Foto’s: By Francoise Blog.

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

6 gedachtes over “Review Wilkinson Sword Intuition Complete

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.