Nu de temperatuur oploopt en de zomer in aantocht is wil ik er weer lekker op uit gaan om te winkelen! Naar steden die ik al ken, maar ook naar winkelplekken waar nog wat te ontdekken valt. Lees je mee?

Winkelen in Haarlem

Ben je hier wel eens geweest? Haarlem heeft hele leuke kleine straatjes met winkeltjes die je niet overal tegen komt. Zoals Ottomania of Jutka & Riska. Zeker de Kleine Houtstraat is een naam om te onthouden.

Gezellig Antwerpen

Deze mooie stad in België is echt een van mijn favoriete hotspots! Leuk voor een weekend of een dagje. Voor winkels als YAYA en Juttu, of alles rondom de Kloosterstraat. En ik moet de volgende keer ook ein-de-lijk eens een bezoekje brengen aan het Modemuseum (MoMu).

YAYA heeft niet alleen een winkel in Arnhem, maar ook in Antwerpen.

Bruisend Rotterdam

Bruisende stad, vol leuke winkels – groot of klein – en hippe restaurantjes. Ook leuke musea, zoals de Kunsthal. Daarna ga je lekker wat drinken in de Witte de Withstraat of de Markthal. Ook kun je de watertaxi pakken naar Hotel New York.

Winkelen in Amsterdam

Need i say more? Hoewel de enorme massa aan toeristen flink op je zenuwen kan werken – denk: dronken Britten of vrijgezellen op een bierfiets – blijft het toch een geweldig mooie stad. Een tip: loop via de Singel richting de Negen Straatjes of bezoek & Other Stories op de Heiligeweg.

& Other Stories is een van mijn favoriete winkels in Amsterdam.

Gezellig Maastricht

Van deze mooie stad in het zuiden krijg altijd een vakantiegevoel! Het is Nederland, maar toch ook weer niet. Mooie winkels en pleinen, ook leuk voor een weekendje weg!

Arnhem

Een voor mij redelijk onbekende stad, totdat ik hier een tijdje geleden een rondleiding kreeg door Ilse van Elleswijk en Laura Hinriks tijdens een bloggersmeeting. Ik was meteen verliefd op al die mooie winkels, zoals Loft en Meijer+Floor.

Loft Arnhem
Kleding en woonspullen bij Loft in Arnhem.

Waar zou jij nog naartoe willen?

Foto’s: By Françoise Blog.

Lees ook: