Wagamama Den Haag Kijkduin

Wagamama is ook te vinden op Kijkduin. Deze Haagse badplaats is dankzij een grote vernieuwing hard op weg om dé hotspot te worden voor een heerlijk dagje strand. Of het nu zomer of winter is, na een lekkere stranddag of -wandeling kun je heerlijk genieten van een Aziatische maaltijd.

Voor de lekkerste noedels, curry’s, teppanyaki-gerechten of bouillon met ramen kun je sinds kort terecht bij Wagamama op het vernieuwde Kijkduin.

In 2008 werd de start gemaakt om een compleet nieuwe badplaats neer te zetten met luxe woningen en zo’n 17.000 m² met winkels en horeca. De eerste paal ging in 2018 in de grond en inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd.

Overview eten

Ook is er inmiddels een geheel nieuwe foodhal – de Daily Taste – gerealiseerd. Voor de internationaal bekende keten Wagamama vormde het dé uitgelezen kans om hier een nieuwe vestiging te openen.

Wagamama: gyoza en ramen

Hou je van comfort food met Aziatische roots? Dan is Wagamama voor jou the place to be. Op de zeer uitgebreide kaart vind je niet alleen kleine gerechtjes, zoals bang bang prawns, bao buns, ebi katsu en gestoomde of gefrituurde gyoza, maar ook ramen, kokoro, curry’s, donburi en teppanyaki-gerechten.

Wij kozen voor de bang bang prawns, gefrituurde gyoza met eend, de kokoro miso mackerel en de teriyaki kip donburi. De garnalen werden geserveerd met verse koriander, chilipepers en verse limoen. Heerlijk krokant, met een dip zoals je die mag verwachten.

Bang bang prawns

Ook de gyoza met eend stelde niet teleur. Ik heb een zwak voor eend, en deze gefrituurde gyoza hebben dus ook niet lang op tafel gestaan. Ik weet zeker dat ik deze nogmaals bestel bij een nieuw bezoek aan Wagamama.

Wagamama eend gyoza

Kokoro met makreel

Ook de hoofdgerechten stelden niet teleur. Wagamama biedt een uitgebreide keus aan ‘grote borden’  aan, zoals ze dit zelf noemen. We probeerden een van de nieuwste gerechten; de kokoro met makreelfilet, zoete aardappel, paddestoelen, bruine rijst, pittige kimchee en koriander.

Hoofdgerecht Wagmamam

Dit bleek door de bruine rijst een behoorlijk voedende maaltijd te zijn. De vis was precies goed en de kimchee zorgde voor een lekkere extra bite.

Nieuwe vestiging op Kijkduin

Donburi teriyaki

Ook bestelden we tijdens on bezoek aan de nieuwste vestiging van Wagamama Donburi kip teriyaki. Deze werd geserveerd met glasnoedels, lente-ui, koriander, bloemkool en kimchee.

Teriyaki kip donburi

Het leuke van dit gerecht vind ik dat je vervolgens zelf kunt kiezen hoe je het eet. Je kunt alles door elkaar mixen, ingrediënten met elkaar combineren, of alles los van elkaar eten. De kip smaakte in elk geval fantastisch, net als alle andere ingrediënten.

Was het eten bij Wagamama de moeite waard? Zeker! Ik vind het een fijn idee dat je hier in de zomer lekker op het terras kunt genieten van wat kleine gerechtjes, of dat je in de winter je strandwandeling afsluit met een heerlijke ramen of curry.

→ Lees ook: Review Anne&Max Delft.
→ Lees ook: Summer ready met Hawaiian Tropic Sunless Tan.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

Lees ook: