Als blogger krijg ik wel eens gratis producten toegestuurd of word ik gevraagd een mening te geven over een bepaalde service. Als een artikel via een samenwerking tot stand is gekomen, vermeld ik dat onderaan de blog. Ook zal ik altijd duidelijk aangeven wanneer ik ben uitgenodigd om een event bij te wonen.

Of het artikel of de service mij gratis is aangeboden of niet, mijn mening is altijd mijn mening. Je leest altijd een eerlijke review, het maakt daarbij niet uit of het product gratis is verkregen of dat ik het zelf heb aangeschaft.

Affiliate links

Op By Françoise Blog kunnen affiliates of partnerlinks voorkomen, dit staat dan onderaan de blog vermeld. Van de bezoekers die hier op klikken (en een bestelling doen), ontvang ik daar een kleine commissie voor. Al deze opbrengsten gebruik ik om de blog te kunnen bekostigen. Ik verdien vooralsnog niets aan deze blog.

Disclaimer

Hoewel ik mijn best doe om volledige en juiste informatie te geven, kan het zijn dat er artikelen online staan met onjuistheden of verouderde informatie.

Daarom de disclaimer dat er aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend. Als ik een link heb toegevoegd aan een pagina, kan ik niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina’s van derden.

Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. In dit geval hoor ik graag wat er mis is, zodat het kan worden opgelost.

Rechten

Het is niet toegestaan om de naam, foto’s, teksten of afbeeldingen te gebruiken zonder dat hier vooraf schriftelijke toestemming voor is gegeven. Mail hiervoor naar byfrancoiseblog@gmail.com.