Greenrebel Den Haag
Nederland,  Reizen

Greenrebel: Haagse hotspot voor plant-based comfort food

Greenrebel is een nieuwe hotspot in de buurt van Den Haag Hollands Spoor waar je superlekker plant-based kunt eten. Of je nu voor een gezond soepje kiest, een snelle wrap of een burger; alle gerechten zijn even lekker en allemaal vrij van dierlijke producten.

Greenrebel in Den Haag werd opgericht door Erwin Jansen en zakenpartner Christiaan van Tilburg. Nadat Jansen besloot alleen nog maar plant-based te gaan eten, kwam hij erachter dat er maar weinig restaurants of eetgelegenheden zijn waar je zo kunt eten. En zo ontstond het idee om zelf een eigen eetconcept op te zetten.

Bij Greenrebel vind je geen vleesvervangers, maar compleet groene gerechten die gezond, voedzaam en verrassend smakelijk zijn.

Zwarte burger Greenrebel

 

Plant-based menu

Maar hoe ziet dat er dan uit; een plant-based menu zonder vleesvervangers? Nou, verrassend veelzijdig. En met een heleboel comfort food waar ik zeker een blokje voor omloop.

Zo kent de kaart van Greenrebel een zwarte burger, onder de naam Umami Mania. Deze bun is gevuld met een burger van portobello-champignons en een truffelsaus. Een andere optie is de Dutch Dandy, waarbij het broodje is gemaakt van biet.

Greenrebel: guilt free comfort food

Natuurlijk kun je ook heel veel andere lekkere gerechten bestellen, zoals een wrap met falafel en kokosnootyoghurt, of een wrap met pulled jackfruit, muhammara en lente-ui.

Verder serveert Greenrebel ook heerlijke salades, gezonde soepen en snacks. Zoals falafel of cauli pops. En heerlijke friet van de Friethoes.

En bij een snack of een salade hoort natuurlijk ook een drankje. Ook daarin heb je een ruime keus bij Greenrebel. Zo bieden ze lekker juices en shakes aan, koffies, verschillende soorten thee en limonades.

Gezellig zitten

Greenrebel is te vinden naast Den Haag Hollands Spoor en heeft in de zomer een heerlijk terras. Binnen vind je verschillende soorten zitplekken. Van gezellige zitjes bij het raam om bij te praten, tot tafels waar je ook rustig een middag kunt werken. Kortom, op naar deze leuke hotspot!

 

Foto’s: By Françoise Blog. 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *