Beautytag By Francoise Blog

Mehr, Velvet teddy, Licorice, Gold deposit… Allemaal favorieten van mij. Heb je al enig idee waar ik het over heb? Nee? Lees dan snel verder, ik deel namelijk mijn favoriete make-upproducten met je!

Heb jij favoriete make-upproducten of een specifiek merk dat je heel fijn vindt om te gebruiken? Ik wel. Van & Other Stories, Make-up Studio, Essie en MAC zijn inmiddels al heel wat producten richting mijn badkamer gegaan.

Nagels

Ik hou zeker van een leuk lakje, die van Essie zijn favoriet. Ze lakken makkelijk, dekken goed en de kleuren zijn geweldig. In de zomer ga ik voor lichtroze, wit of zandkleurig. In de herfst en winter zijn zwart, grijs en wijnrood favoriet.

Lips forever

Als ik heel veel zin heb (of droge lippen in de winter) hou ik wel van een lekkere lippenstift. Mijn ‘altijd goed’-exemplaar is Mehr van MAC. En sinds kort is daar Velvet Teddy (een neutrale aardekleur) bij gekomen.

Ben ik in een feeststemming, dan kies ik voor All fired up van MAC, een mooie rode matte lippenstift. Of Relentlessy red, een frisse zomerkleur waarvan je lippen echt gaan knallen!

Helemaal tiptop met mijn make-upproducten

En dan nog een tip: ik kies bij MAC altijd voor een matte of retro matte lippenstift omdat deze beter houden. De sheer satin-variant is supermooi, maar is bij mij altijd zo verdwenen. Ik wil dan nog wel eens een primer gebruiken.

nagellak Essie make-upproducten

Foundation gebruik ik niet, ik vind dit er al snel te zwaar uit zien. Met een goede conceiler van Nars kom ik al een heel eind. Als finish gebruik ik Easy Bake Powder van Huda Beauty. Ik ontdekte deze afgelopen jaar; echt een aanrader als je een matte finish mooi vindt!

Blush blush blush

Blush draag ik dagelijks, ik wissel tussen roze en aardetinten. Meestal laat ik dat afhangen van wat ik aan heb en wat ik eventueel met mijn lippen wil doen. Een kleur die ik het hele jaar door draag is de Mine Makeup & Mini lip van Milk. Samen met de cream bronzer van Chanel is dat een gouden combinatie.

It’s all about the eyes

Mijn ogen maak ik eigenlijk niet zo heel vaak op, alleen als ik ’s avonds uit ga. Ik ben hier ’s ochtends te lui voor. Maar zonder een goede mascara en bijgewerkte wenkbrauwen ga ik ’s ochtends de deur niet uit.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Lees ook: