Nagellak & Other Stories review 2
Beauty,  Lifestyle

Nagellak van & Other Stories voor de zomer

Ik hou wel van nagellak op zijn tijd. Wit, zandkleurig, zwart of rood: allemaal kleuren die je wel in mijn badkamerkast tegenkomt. Sinds dit voorjaar is daar een mooie terrakleur bijgekomen.

Essie reken ik wel tot een van mijn favoriete merken, evenals de nagellak van OPI. Maar ben je eens op zoek naar wat anders, dan zijn de lakjes van & Other Stories zeker een optie!

2 lijnen nagellak

Ik ontdekte de nagellak van dit merk in 2016 en heb sindsdien al best wat kleuren van ze gehad. Ik vind ze vooral leuk omdat ze net iets andere kleuren hebben dan de standaardmerken.Nagellak & Other Stories detail 2

De standaard nagellak van dit merk kost 7 euro, daarnaast hebben ze een 2e lijn van het Paris Atelier. Nagellak uit deze lijn kost 9 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur.

Vieux Rose

De kleur die ik uitkoos heet Vieux Rose en heeft een terracotta-achtige kleur. Ik vind hem erg mooi uitpakken en ook stevig. Naar eigen zeggen is het een long lasting nagellak en naar mijn mening klopt dat wel.

Meestal pas ik niet alleen een basecoat en twee lagen gekleurde nagellak aan, maar ook nog een topcoat met een gelachtige finish. Dat was bij deze haast niet nodig: de lak bleef zeker 5 dagen erg goed zitten.Nagellak & Other Stories detail

Goede dekking

Ook belangrijk vind ik de dekking van een kleur. Stel nu dat je een keer snel je nagels wil lakken, dan is het fijn als je er niet te veel moeite voor hoeft te doen.

Ook in dat opzicht stelt de Paris Atelier-kleur niet teleur. Met 1 laagje is de kleur al dekkend aan te brengen. Laat die mooie zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

Foto’s: By Françoise Blog.