Wil je een weekend naar Zuid-Limburg en zoek je een leuke plek om te overnachten in Valkenburg? Dan raad ik je B&B No. 42 aan. Hier kun je bourgondisch genieten en heerlijk overnachten, op loopafstand van alle gezellige terrassen in Valkenburg. 

Bourgondisch overnachten in Valkenburg doe je bij B&B No. 42. In deze B&B lijkt alles te kloppen: het mooie uitzicht over de velden, het heerlijke ontbijt en de mooi ingerichte kamer. Hier kom je helemaal tot rust als je een weekend op pad gaat in Zuid-Limburg.

Overnachten in Valkenburg bij een B&B

De B&B beschikt over 1 appartement aan de voorzijde van het huis en is geschikt voor 3 personen; 2 volwassenen en een kind. Je hebt een eigen voordeur en ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Overnachten in Valkenburg

Natuurlijk kun je tijdens je bezoek aan Zuid-Limburg kiezen voor een hotel in Valkenburg zelf. Maar zeg nou zelf.. dit is toch veel leuker? En makkelijker ook. Want je kunt gratis voor de deur parkeren en bent zo in Maastricht of het centrum van Valkenburg.

De B&B is daarmee ook een prima uitvalsbasis voor een bezoekje aan de grotten in Valkenburg, chateau Neercanne of het Drielandenpunt. Ook is het een prima uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving.

B&B No 42 overnachten in Valkenburg

B&B No. 42 kun je onder andere boeken via Booking.com.

Foto’s: By Francoise blog.  

Lees ook: