Chubby Stick Clinique
Beauty,  Lifestyle

Review Chubby Sticks van Clinique

Ben je op zoek naar een leuk voorjaarskleurtje voor op je lippen? Dan zijn de Chubby Sticks van Clinique misschien wel wat voor jou!

De Chubby Sticks van Clinique zijn echt een uitkomst. Ik hou van lipgloss en van lippenstift, maar soms vind ik lippenstift te heftig en lipgloss te veel gedoe. Vooral omdat veel soorten nogal plakkerig zijn. Herkenbaar? Of heb je daar geen moeite mee?

Chubby Sticks

Laatst probeerde ik voor het eerst de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique. Zelf zegt het bedrijf hierover: ‘Dit is een supervoedende balsem die boordevol verzorgende stoffen zit zoals shea- en mangoboter. Precies wat droge, gevoelige lippen nodig hebben om comfortabel zacht en soepel aan te voelen.’

Nou, dat klopt wel aardig. De stick smeert makkelijk en werkt inderdaad verzorgend. Wil je meer? Dan draai je aan de knop op de onderkant. Zelf koos ik voor de kleur Woppin’ Watermelon, maar er zijn in totaal 17 kleuren; van dieppaars tot lichtroze.

Subtiel met een parelmoerglans

Ben ik tevreden? Ja. De kleur is subtiel en heeft een lichte parelmoerglans. Daar moet je wel van houden. Hij is echter makkelijk aan te brengen en geeft meteen een verzorgd gevoel. En hij is net even wat chiquer dan een simpele lippenbalsem met een kleurtje.Chubby Stick Clinique open

Het nadeel is dat de kleur geen maaltijd overleeft, je zult dus wel meerdere keren per dag moeten smeren. Maar als je dat niet erg vindt, dan is dit een leuk product om eens uit te proberen.

Foto’s: By Françoise Blog.