Foreo UFO 3

Goede gezichtverzorging is belangrijk, maar soms heb je niet zoveel tijd of geld om naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Dan is de Foreo UFO 3 een uitkomst. Met dit nieuwe device heb je binnen 2 minuten een volledige gezichtsbehandeling.

De Foreo UFO 3 maakt gebruik van 4 technieken: cryotherapie (voor versteviging en het verkleinen van poriën), thermotherapie (door opwarming worden de werkzame stoffen beter opgenomen), led-lichttherapie (met elk een eigen werking om tekenen van veroudering te verminderen) en T-sonic pulsaties (om spierspanning te verminderen en de uitstraling te verbeteren).

Foreo claimt dat je binnen 1 week al verminderde zichtbaarheid hebt van rimpels en dat het gebruikt van dit device de huidhydratatie al na 1 behandeling met 126% verbetert. Uiteraard wilde ik dit als beauty-enthousiast wel uitproberen.

Gebruik Foreo UFO 3

De Foreo UFO 3 werkt via een app. Eenmaal gedownload geef je aan welk device je hebt, en leer je meer over het gebruik van je device. Zo kun je bijvoorbeeld de trilintensiteit aanpassen, en aangeven of je thermotherapie of cryotherapie wilt.

Ook kun je de kleur van de led-lichttherapie instellen. Zo stimuleert rood licht de productie van collageen en vermindert blauw licht breakouts bij acne. Deze eigen instellingen zijn vooral handig als je eigen maskers of huidverzorgingsproducten gebruikt.

Verschillende soorten maskers

Voor de dit nieuwe device van Foreo kun je verschillende soorten maskers kopen. Zoals ‘Glow addict’, een masker dat onder andere vitamine E, C en parelextract bevat.

Heb je een masker gekozen, dan haal je deze uit de verpakking en plaatst deze op het apparaat. Hierna selecteer je het juiste masker in de app. Nadat je op start hebt gedrukt, begint automatisch het bijbehorende programma. Door de Foreo UFO 3 langzaam over je gezicht te bewegen, breng je het product aan. Ben je klaar, dan kun je het nog aanwezige product langzaam met je vingertoppen in je huid kloppen.

De Foreo UFO 3 in gebruik

Het eerste masker wat ik toepaste, was het ‘Glow addict’ masker. Dit omdat ik graag een egalere huid wil en dit masker verhelderend werkt. Ik gebruikte het ’s avonds en liet het hierna de hele nacht verder intrekken.

Foreo UFO 3 met masker erop

Eerlijk is eerlijk: mijn gezicht zag er ’s ochtends mooi gehydrateerd en egaal uit. Mijn huid leek zelfs wel wat voller en had een fijne glow. Ik heb zelf een gecombineerde huid, met snel kans op onzuiverheden. Daar had ik met dit masker helemaal geen last van.

Foreo UFO 3 zelf kopen

Voor mij is dit apparaat een blijvertje. De maskers zijn fijn en het apparaat werkt supersnel. Wil je dit device zelf kopen? Dat kan via foreo.com, Douglas.nl, inno.be en bol.com.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed.

Lees ook: