Hi Audrey by Intiution
Beauty,  Lifestyle

Review Hi Audrey by Intuition

Op zoek naar een fijne manier om je te scheren? Dan is de nieuwe Hi Audrey by Inituition van Wilkinson wellicht wat voor jou! Dit nieuwe scheersysteem heeft maar liefst 5 mesjes en zorgt dankzij een serum voor een hele gladde huid.

Hi Audrey by Intuition is een nieuw familielid voor de Intuition by Wilkinson-familie.  Eerder was er bijvoorbeeld al de Intuition Complete, voor de moeilijk bereikbare lichaamsdelen. En is de Intuition Sensitive Care een scheersysteem met ingebouwd scheerschuimsysteem.

Makkelijk scheren

Intuition Hi Audrey is een systeem met maar liefst 5 mesjes. Het Duo Intense-serum maakt dat de mesjes soepel over je huid glijden. Ook verbetert het serum je vochtbalans tijdens het scheren en dit voorkomt weer irritaties. Daarmee zou het scheersysteem volgens de fabrikant ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Een leuk detail is dat het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic. En de verpakking is van 90% gerecycled materiaal gemaakt. Wat mij betreft is dat echt een pluspunt. Hiermee voorkom je extra plastic afval, omdat de verpakking dus niet van single use-plastic is gemaakt.

Hi Audrey by Intuition

Ben ik fan van het nieuwe systeem? Ja. Het handvat voelt zacht aan en ligt bij gebruik lekker in mijn hand. De kop van het scheersysteem is ook niet te massief, wat de Hi Audrey erg handzaam maakt. En het scheerresultaat? Ook dat is nagenoeg perfect.

Scheersysteem Hi Audrey

Ik merk ook dat het serum zijn werk wel doet. Zelf heb ik een gevoelige huid, dus niet alles werkt even goed voor mij. Ik wil nog weleens bultjes of rode vlekken krijgen na het scheren, maar dat is nu helemaal niet het geval.

Fijn systeem

Het nieuwe scheersysteem is vanaf nu te koop bij de Kruidvat en kost 14,99 euro. Een nette, gemiddelde prijs. Ik zou het scheersysteem zeker kopen, van mij krijgt het een dikke voldoende.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *