Wilkinson Intuition Complete openingsfoto
Beauty,  Lifestyle

Review Wilkinson Sword Intuition Complete

Een tijdje geleden ontving ik het nieuwste scheermes van Wilkinson Sword: de Intuition Complete. Speciaal voor vrouwen, met maar liefst 5 mesjes. Zodat gladde benen en oksels nu nog makkelijker voor elkaar zijn te krijgen.

Na 100 jaar zwaarden en pistolen te hebben gemaakt, startte Wilkonson Sword (daar komt dus de naam vandaan) in 1898 voor het eerste met de productie van scheermesjes. Eerst alleen voor mannen, pas in 1994 introduceerde het merk het eerste scheermesjessysteem speciaal voor vrouwen.

Na de ‘lady protector’ zat het bedrijf niet stil en inmiddels biedt Wilkinson Sword meerdere systemen aan voor zowel mannen als vrouwen. Sinds kort heeft de familie een nieuw lid: de Intuition Complete.Wilkinson Sword Intuition Complete voorbeeld

Intuition Complete: 5 scheermesjes

De Intuition Complete is een scheermesjessysteem met maar liefst 5 mesjes, waardoor je nog makkelijker op moeilijke plekjes komt. Zo ben je snel (en veilig) klaar voor de zomer! Omdat ik het altijd leuk vind om nieuwe producten uit te proberen, testte ik de Intuition Complete uit.Zelf vond ik het verlengstuk erg fijn en stevig in de hand liggen, echt een pluspunt.

En ook het scheermes doet zeker wat het moet doen. En ook blijven de mesjes lang scherp, waardoor je er vaak mee kunt scheren. Echt een aanrader! Als enige minpunt zou ik kunnen noemen dat er geen ingebouwde gelkussentjes omheen zitten.Je moet dus wel losse scheerschuim in huis hebben. Maar een goede scheergel werkt wel verzorgend, wat natuurlijk ook fijn is.

Wilkinson Sword nieuw scheermes

Foto’s: By Francoise Blog.

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

6 Comments