Zorgeloos zonnen kan bijvoorbeeld met de Hawaiian Tropic Sunless Tan Foam en Self Tanning Milk. Beide producten ruiken lekker zomers en zorgen binnen no time voor een mooi kleurtje. Wat wil je nu nog meer? 

Ook zonder zon kun je tegenwoordig mooi egaal bruin worden. Dat kan zonder al te veel moeite en ook nog eens gewoon thuis.

Hawaiian Tropic Sunless Tan

Hawaiian Tropic lanceerde daarom de Sunless Tan-lijn, bestaande uit een milk én foam, met elk hun eigen werking. Met deze producten kun je volgens Hawaiian Tropic het hele jaar door een mooie, natuurlijke glow creëren, zonder dat je daarbij je huid aan schadelijke UV-straling hoeft bloot te stellen.

Omdat ik altijd wel fan ben van een lekker kleurtje, vond ik het erg leuk om beide producten eens uit te proberen. En wat helemaal fijn is, is dat de producten uit deze nieuwe lijn ook ingrediënten bevatten als aloë vera en vitamine E. Hierdoor wordt je huid optimaal gehydrateerd tijdens het bruinen.

Self tanning milk

Met de zelfbruinende milk uit de Hawaiian Tropic Self Tan-lijn bouw je langzaam een kleurtje op. Je kunt de milk hierdoor dagelijks gebruiken, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

self tanning milk hawaiian tropic

Ik wissel het gebruik van de sunless tan-milk nog weleens af; de ene keer gebruik ik de milk overdag, maar soms ook ’s nachts. Het product heeft – net als de andere producten van Hawaiian Tropic – een heerlijke kokosgeur. Persoonlijk geeft mij dat altijd meteen een zomers gevoel!

Self tanning foam

Terwijl je de milk kunt gebruiken om langzaam een kleurtje op te bouwen, is de Hawaiian Tropic Sunless Tan Foam handig als je daar geen tijd voor hebt of tijd voor wilt maken.

Hawaiian tropic sunless tan foam

De foam kun je tot 6 uur laten inwerken voor een langdurig gebruinde huid. Mijn tip is wel om een dag ervoor je huid te scrubben, dan wordt het uiteindelijke resultaat nóg egaler. Doe het wel een dag van tevoren, zodat je huid daarna nog een beetje tot rust kan komen.

En zorg er ook voor dat je na gebruik je handen goed wast. Dit geldt overigens ook bij het gebruik van de milk. De foam hoef je maar 1 tot 2 keer in de week te gebruiken om je fijne kleurtje te behouden.

Prijzen Hawaiian Tropic Sunless Tan

De Hawaiian Tropic Sunless Tan milk kost in de winkel 22,99 euro, de foam 19,99 euro. Beide producten zijn te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Dit artikel bevat gekregen producten. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. 

Lees ook: