Amsterdam FashionWeek
Lifestyle,  Mode

Tip: bezoek de Amsterdam Fashion Week

Mode en modeshows hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht op mij gehad. Daarom bezoek ik ook regelmatig modetentoonstellingen. Maar wist je dat er tijdens de Amsterdam Fashion Week ook veel shows zijn waar je gewoon een kaartje voor kunt kopen?

Je hebt de Paris Fashion Week, de shows in Milaan, New York en Londen. Maar ook dichterbij huis worden regelmatig fashion shows gehouden. Zoals tijdens de Amsterdam Fashion Week. Dit meerdaagse evenement vindt elk jaar plaats in de zomer en de winter.

‘Lichting 2017’

De zomereditie van de Amsterdamse modeweek is dit jaar van 13 tot en met 16 juli. Op het programma staan shows van onder andere Bas Kosters en van Van Slobbe Van Benthum. Maar ook ‘Lichting 2017’: tijdens deze show geven de 14 beste afgestudeerde modestudenten van de modeacademies een centrale catwalkshow. Wie er aan mee mogen doen wordt pas kort van tevoren bekend gemaakt.

Maar wist je dat je voor een deel van de shows gewoon een kaartje kunt kopen? Ik vond het echt geweldig toen ik daar achter kwam! Want het is toch super om eens een echte show te bezoeken en zo dicht op een catwalk te zitten? De prijzen vallen ook best mee.

Bucketlist 2017 Amsterdam Fashion Week

Ik kan helaas de komende week niet, maar op mijn bucket list voor 2017 blijft een bezoek aan deze modeweeek gewoon staan! Ik ga voor de wintereditie. En jij?

Amsterdam Fashion Week

Foto’s: Amsterdam Fashion Week.