Architectural Digest
Wonen

Mijn sweet little escape: de video’s van Architectural Digest

Vind jij het ook zo leuk om online inspiratie op te doen voor je huis? En zie je ook graag hoe bekende muzikanten of acteurs hun woning hebben ingericht? Dan is het Youtube-kanaal van Architectural Digest zeker een aanrader.

Architectural Digest is een van oorsprong Amerikaans magazine en bestaat als sinds 1920. Ze hebben naast een uitgebreide site ook een heel populair Youtube-kanaal. En daar was ik de afgelopen maanden regelmatig op te vinden. Het kanaal van AD staat echt vól met de mooiste boerderijen, lofts en huizen.

Wegdromen met Architectural Digest

‘En wie zijn die beroemdheden dan?’, zul je je afvragen. Nou, bijvoorbeeld Lenny Kravitz. Voor AD opende hij de deuren van zijn Braziliaanse boerderij. Te zien is zijn meterslange eettafel, plus diverse foto’s van onder andere zijn moeder en opa. Uiteraard beschikt het huis ook over de nodige muziekinstrumenten.

Een ander fantastisch huis is dat van actrice Liv Tyler. Ze kocht dit mooie New Yorkse plekje al op 24-jarige leeftijd en door de jaren heen is het met haar, haar man en 4 kinderen meegegroeid. Kijk tot het eind om de schatten op haar zolder mee te pakken.

Victoriaans huis in Melbourne

Troye Sivian kende ik als persoon nog niet, maar aan zijn huis te zien kunnen we wel vrienden worden. En hoe gaaf is die tuin!


Zelden zo’n oprecht persoon gezien als Nicole Scherzinger. Ik zou graag nog eens op haar fantastische schommel willen zitten, uitkijkend over LA.

Schilderen met vrienden

Je kunt vinden wat je wilt van de Kardashians, maar Kendall Jenner is denk ik wel een uitzondering in positieve zin. Hoewel ze het interieur niet zelf heeft ontworpen, vind ik wel dat ze er een persoonlijke touch aan heeft weten mee te geven. Het schilderatelier, de woonkamer en keuken wil ik zo van haar overnemen.


Heb jij nog leuke tips voor leuke websites of social kanalen op het gebied van interieur? Deel ze hieronder in de comments!

Foto: Video Architectural Digest, huis Lenny Kravitz. 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *