Wist je dat je ook leuk kunt winkelen op Bonaire? Waar je ook naar op zoek bent, in hoofdstad Kralendijk vind je het allemaal. In het gezellige centrum zijn namelijk heel wat gezellige en mooie winkels gevestigd.

Winkelen in een andere stad vind ik altijd leuk. Je komt andere winkels tegen en kunt soms hele leuke ideeën opdoen. Een middagje winkelen op Bonaire mag je dan ook zeker niet overslaan als je dit Caribische eiland bezoekt.

At Boegaloe

Veel winkels in Kralendijk vind je aan de Playa Grandi. Deze gezellige winkelstraat staat vol met gekleurde huizen. En bij een hiervan moet je zeker even binnenkijken. Want op nummer 13 is At Boegaloe gevestigd, dé woonwinkel van Bonaire.

Hier vind je een mix aan meubels en accessoires. Ik vind het zelf echt een enorm leuke winkel en had bijna alles wel willen kopen. De gezellige kasten, de rieten manden voor aan de muur, en de mooie vazen.

winkelen op Bonaire bij At Boegaloe

Winkelen op Bonaire bij Something special

Voor een leuke souvenir kun je terecht bij Something Special. Ze verkopen hier leuke aandenkens aan Bonaire, zoals schelpen en bewerkt drifthout. Maar ook handgemaakte sleutelhangers en bagagelabels met bijvoorbeeld zeeschildpadden erop.

Moana Surf Shop

Voor een leuke beachset, hoodie of een nieuwe bikini is Moana de aangewezen plek. Je vindt deze leuke winkel aan Kaya Korsow 1. Ook handig: ze verkopen hier ook shirt met een uv-werende laag. Als je veel snorkelt, dan kan zo’n shirt best handig zijn.

Bij Moana verkopen ze kleding voor zowel mannen als vrouwen.

Jungle concept store

Ga je winkelen op Bonaire? Dan moet je ook zeker Jungle concept store aan de Kaya L. D. Gerharts bezoeken. Een erg mooie winkel met een fijne sfeer.

winkelen op Bonaire bij Jungle concept store

Zelf vond ik dat ze hier vooral hele leuke kleding voor mannen verkochten. En sla ook niet hun schoenencollectie over.

De winkelgevel van de concept store is ook zeker een plaatje. Hier word je toch meteen vrolijk van?

BeachVibes Surf Shop

Een andere leuke surfshop met ook weer een fantastische gevel is BeachVibes. Deze winkel heeft een grote collectie bikini’s en zwembroeken, kleding,  handgemaakte armbanden, zonnebrillen en kettingen.

Ook weer een winkel om lekker in de vakantiestemming te komen. Met een tip voor de thuisblijvers: ze verkopen hier ook slippers met het logo van Bonaire. Zo heb je meteen iets leuks om weg te geven, of om voor jezelf te kopen als aandenken.

Lees ook

→ De mooiste stranden van Bonaire
Dagtocht Bonaire: richting 1000 steps
Dagtocht Bonaire: de zoutpannen en Sorobon Beach

Foto’s: By Françoise Blog. 

Lees ook: