Wauw Den Haag

Het Zeeheldenkwartier in Den Haag is hip & happening. Of je nu voor een hapje & drankje of leuke cadeautjes gaat, deze wijk is van alle markten thuis! In dit artikel deel ik de leukste plekjes waar je zeker eens langs moet gaan.

Den Haag heeft naast het bekende centrum ook nog heel veel andere leuke straten. Bijvoorbeeld de Prinsestraat, de Oude Molstraat en de Juffrouw Idastraat. Upcoming is het Zeeheldenkwartier, een mooie oude wijk naast het centrum.

Find the hotspots

Wauw, op de hoek van de Piet Heinstraat en de Jacob van der Doesstraat, is echt een geweldig leuke winkel waar je echt je ogen uit kijkt. Hier vind je dat ene bijzondere cadeautje. Sieraden, botanische prints, opgezette vogels, gedroogde bloemen, schaaltjes, stolpen, planten en ga zo maar door.

Wauw Piet Heinstraat
Wauw, Jacob van der Doesstraat 2 Den Haag.

Strak Scandinavisch

Als tegenhanger heeft het Zeeheldenkwartier de Design Room, een totaal andere winkel dan Wauw. De conceptstore Design Room is gespecialiseerd in Engelse en Scandinavische meubels en voorwerpen uit de jaren ‘50 en ‘60. Eigenaren zijn de Nederlandse Jozé van der Blij en de Britse Peter Reynolds.

Design Room Den Haag
Design Room, Jacob van der Doesstraat 2C Den Haag.

Lekker eten en drinken in het Zeeheldenkwartier

Voor je vitamineboost ga je naar Little Green Shop, van eigenaren Barro en Zoë. Deze winkel staat voor ‘good coffee’, ‘green living’ en ‘local products’.

Bar en Zo
BAR en ZO, Prins Hendrikstraat 103 Den Haag.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan vooral eens naar het Zeeheldenkwartier in Den Haag!

Foto’s: By Françoise Blog. 

Lees ook: