Wonen

Wonen: mijn wishlist voor deze zomer

Bij de start van een nieuw seizoen gaat het bij mij altijd kriebelen. Dingen moeten anders en het bestaande moet wijken voor wat nieuws. Zo ook in huis, ik geef je mijn wishlist voor deze zomer!

Mijn tuin is inmiddels klaar voor de zomer, nu nog mijn huis! Ik heb er nu alweer zin in om met dingen te schuiven, nu de avonden langer worden. Lekker buiten eten, wijntjes drinken en genieten van het mooie weer. Qua uitstraling ga ik voor naturel, met een tintje goud. Ik geef je mijn wishlist voor deze zomer.


Bij H&M Home viel mijn oog meteen op dit plaatje. Heerlijk toch, dat sfeertje? Ik ben helemaal verliefd! Daar horen natuurlijk mooie kussens bij en een plaid. Zelf noemen ze deze sfeer ‘Close to nature’. Hieronder nog een geweldig sfeerbeeld van deze serie!

wishlist voor deze zomer
Van binnen naar buiten

Bij Sissy Boy Homeland, een andere favoriete winkel van mij, hebben ze het over ‘Green days of Homeland’. Daarbij wordt uit gegaan dat binnen en buiten in elkaar op gaan, dat er geen onderscheid meer is. De winkels van Sissy Boy bieden voor deze zomer daarom een uitgebreide collectie planten aan. Deze trend sluit perfect aan op ‘Close to nature’ van H&M Home!

Zara Home: mijn wishlist voor deze zomer

En dan is er nog de Zara. Die bieden met ‘Hotel’ een mooie basis in zwart/wit. Ik ben nu al fan en er staan al een aantal items op mijn wishlist voor deze zomer! Deze collectie is via de website te vinden. Voor wat voor sfeer zou jij gaan?

wishlist voor deze zomer

Foto’s: H&M Home, Zara Home.