YaYa Arnhem
Wonen

Heerlijk woonwinkelen in Arnhem

Een van de allerleukste dingen van social media is het feit je nieuwe mensen leert kennen. Zondag 12 maart werd er in Arnhem een meeting georganiseerd voor woonbloggers. We gingen woonwinkelen in Arnhem en By Françoise Blog was er bij!

Door Laura Hinriks (van Laura’s Advies) en Ilse van Elleswijk (oprichtster van Interior Twin) werd in Arnhem een meeting georganiseerd voor interieurliefhebbers. Het idee was dat zij aan mede-woonbloggers ‘hun’ stad zouden laten zien.

Carpoolen met drie leuke dames

Echt een superleuk idee natuurlijk, mijn inschrijving was kort daarna een feit. Helaas waren er geen deelnemende mannen, maar wel drie leuke dames (Manon, Marit en Marjolein) uit mijn eigen regio. Met hen reed ik zondagochtend 12 maart met een heerlijk zonnetje naar Arnhem, klaar voor de grote bloggersmeeting en tocht langs de leukste woonwinkels in Arnhem!

Winkel Yaya
Bij YaYa verkochten ze een leuke mix aan kleding en accessoires.

Taart en gezelligheid

De bijeenkomst startte bij The Workstation, een supermooi gerestylede locatie met gezellige zithoekjes en werkplekken. Nadat iedereen met aardig wat andere deelnemers had gepraat was het tijd voor een wandeling door Arnhem.

Omdat het behoorlijk wat deelnemers waren werden we verdeeld over twee groepen. We bezochten onder andere de mooie grote winkel van Sissy Boy, YaYa, Riviera Maison (voor de styling), designwinkel Meijer+Floor en Loft.

Meijer+Floor
Bij Meijer+Floor moet je zijn voor design van onder andere Hay en Muuto.
Detail Meijer+Floor
Meijer+Floor: ook voor mensen met groene vingers.

Woonwinkelen in Arnhem

Het centrum van Arnhem deed me een beetje aan dat van Haarlem denken: gezellige straatjes met overal winkels. In sommige steden is alles in één winkelstraat gestopt; dodelijk saai. Ik heb echt heel wat gave en mooie (design)meubels, woonaccessoires en kleding gezien. Wat dat betreft duurde het mij veel te kort, ik ga zeker nog een keer terug!

Na de tour was er nog een borrel en heb ik nog verder gepraat met wat andere deelnemers. Erg interessant om al die nieuwe mensen (en hun Insta-accounts) te leren kennen! Wie weet wat de toekomst nog brengt.

Loft Arnhem
Gave kleding en woonspullen bij Loft.
Detail Loft woonwinkelen in Arnhem
Een detail bij Loft.

Foto’s: By Françoise Blog.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *